Troben morta en una fossa d’aigua la María, desapareguda fa una setmana

El cos de la Maria ha estat localitzat en una fosa d'aigua d'un edifici en construcció | Es desconeixen les causes de la seva mort i com va arribar fins allà

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les autoritats han trobat el cadàver de María del Carmen Gómez Núñez, la dona desapareguda des del dilluns passat, 25 de setembre. El seu cos ha aparegut en una fosa d’aigua inundada d’un edifici en construcció i els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes sobre la seva mort.

Segons indiquen a ‘La Voz de Galicia’, la María del Carmen, de 54 anys, va desaparèixer dilluns passat, l’últim dia en què els seus familiars van tenir notícies d’ella. Ràpidament, en van denunciar la desaparició i la Guàrdia Civil va començar una cerca que ha acabat amb la troballa del seu cos en aquest edifici abandonat.

Es tracta d’un edifici en construcció que va quedar abandonat perquè tenia molts problemes d’aigua amb inundacions, ja que està en una zona pròxima a un riu. Des de llavors, l’edifici està ocupat per drogodependents.

El cos de la María ha aparegut en una zona inundada de l’edifici i els serveis d’emergència han estat hores bombant aigua fora de l’edifici per mirar de rescatar el cos. Va ser al migdia del diumenge quan es va rebre l’avís. Ara, els investigadors esperen que els resultats de l’autòpsia ajudin a saber com va morir la dona.