Troben cucs als menús de diversos menjadors escolars

Les larves van ser trobades en plats de pasta servits en diferents centres educatius

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Cinc menjadors escolars de La Rioja han comunicat a la Conselleria d’Educació la troballa de larves de cuc en un dels plats dels seus menús, que en tots els casos van ser retirats sense arribar a servir-los a l’alumnat.

Fonts del Govern regional han explicat a EFE que s’ha obert una investigació per a aclarir l’ocorregut i determinar si pot derivar en un expedient a l’empresa concessionària dels menjadors escolars de La Rioja, Serunión.

Segons han informat diverses associacions de pares i mares, les larves van ser trobades en plats de pasta servits en diferents centres de la comunitat.

Es tracta de col·legis que “estan molt separats els uns dels altres, en diferents localitats, amb el que no sabem si hi ha més o si en uns altres s’han adonat d’això abans de servir-ho”, encara que “el que sí que podem confirmar és que els nens no van consumir el menjar”, han detallat.

Les associacions de pares i mares denuncien des de fa anys la falta de qualitat que, al seu judici, tenen els menús dels menjadors escolars i reclamen la presència de cuiners en els centres educatius en lloc de portar el menjar elaborat fora de l’escola.