Mor el futbolista Iker Calvo amb només 23 anys en un accident

El club ha confirmat la notícia a través de les seves xarxes socials

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El futbolista Iker Calvo va morir el passat dissabte en un accident de trànsit amb una edat de només 23 anys. El club aragonès Alto Ara CD ha confirmat la notícia a través de les seves xarxes socials.

 

L’Alto ARA CD descriu el jove com un “bon noi amb un etern somriure que sempre serà recordat allà on ni ell ni nosaltres podíem imaginar”. “Sense cap dubte, la d’avui és la publicació més difícil que he fet i la veritat és que no sé com començar. Serà el primer cop que parli en primera persona en aquest compte, però crec que és la millor forma d’expressar el que sentim tant jo com la resta dels companys i aficionats del club”, publicava el compte de Facebook del club.

 

El món del futbol aragonès s’ha mostrat molt commocionat per la seva mort. La Reial Federació Aragonesa de Futbol ha donat el seu condol als familiars i amics del jugador en aquests moments tan difícils, però també ho han fet altres clubs i institucions com la UD Barbastro, el Deportivo Sobrarbe o el CD Robres.

 

Iker Calvo va morir víctima d’un accident de trànsit que es va produir a la carretera A-176 entre Puente de la Reina i la vall del Roncal. Segons mitjans aragonesos, el vehicle que coinduïa va sortir-se de la via i va xocar contra un obstacle. El jove va morir en l’accident i el seu acompanyant va resultar ferit.