Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Un jove viola la seva neboda des que tenia 4 anys

Avatar photo
La petita, que ara té 9 anys, va explicar a una amiga de l’escola que “el seu tiet li feia l’amor des que tenia 4 anys, però que no li agradava”

Un noi ha estat detingut acusat de violar la seva neboda, que ara té 9 anys, des que ella en tenia 4. La petita va explicar a l’escola les agressions sexuals a què estava sotmesa, el centre va alertar la família i va ser la mare de la menor qui va interposar la denúncia.

Segons informa ‘Última Hora’, la nena de 9 anys va explicar a una companya de classe que “el seu tiet li feia l’amor des que tenia 4 anys”, però que a ella “no li agradava”. El centre va conèixer aquesta conversa i va alertar la família, però dies després van tornar a contactar amb ells per una altra conversa similar i gens apropiada per a nens d’aquesta edat.

A banda d’alertar la família, el personal de l’escola va avisar la Unitat de Valoració d’Abusos Sexuals Insulars (UVASI) de les Balears. La menor va haver de sotmetre’s a una exploració mèdica i va acudir a un psicòleg.

La nena va explicar que aquestes agressions sexuals es produïen en un pis d’Alcúdia, quan ella es quedava sola amb el seu tiet. Segons la mare de la petita, el seu germà es quedava a càrrec de la menor “sovint”, tot i que l’últim cop que això va passar va ser el passat mes de desembre.

La Policia va posar-se en contacte amb la Guàrdia Civil, que va investigar els fets i va acabar detenint el tiet de la nena, un jove de 25 anys que viu amb la seva mare en un habitatge al nord de Mallorca. El noi va passar a disposició judicial i ha quedat en llibertat provisional després d’acollir-se al seu dret de no declarar. A més, la mare de la nena no ha demanat mesures cautelars.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 3 =

Notícia anterior
josep rull

Josep Rull es reuneix amb Carles Puigdemont a Bèlgica

Notícia següent
fria del tinyol

La Fira del Tinyol de Palau de Noguera omplirà els carrers amb activitats

Notícies relacionades