Identifiquen qui és la dona trobada morta en un municipi turístic: és una noia noruega de 21 anys

L'autòpsia ha de determinar si es tracta d'un assassinat o bé una mort accidental.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Anne Mathea, aquest és el nom de la noia que van trobar morta al mig d’un pas de vianants del municipi turístic de Torremolinos, a Màlaga.  El passat 14 de setembre els serveis d’emergència van rebre l’avís que havien trobat una jove sense coneixement al mig del carrer.

Els paramèdics que van acudir al lloc dels fets només van poder certificar la mort de la noia, que anava indocumentada i, en un primer cop d’ull, semblava haver mort asfixiada. El cas va passar a ser investigat, i, abans que hagi conclòs l’autòpsia, han pogut identificar el cadàver.

ANNA MATHEA MORKEN

Anna era una noia noruega de 21 anys que des de feia un any residia a Torremolinos i, des que era menuda, la seva vida estava lligada a la pràctica de l’esport. De fet, va fer un curs d’entrenadora personal a la localitat malaguenya de Fuengirola, i quan va acabar-lo va decidir quedar-se per la zona.

Ara, els esforços de la policia i el pèrit forense, es troben concentrats en provar si la mort es va deure al consum d’alguna substància estupefaent o bé hi ha algú implicat en la seva mort.

Els pares de la noia, un cop identificada, van ser avisats de la mala notícia el passat 19 de setembre i al seu poble d’origen, Ringebu, una localitat noruega d’uns 4.500 habitants, ja s’ha fet un servei a l’església per a homenatjar la noia.

“Sentim molt afecte per la família i els nostres més sincers pensaments estan amb ells. Aquest és un esdeveniment profundament tràgic i tots estem realment entristits. Estàs trist, però després també recordes bones experiències. Totes les coses positives que Anne Mathea ha fet pels altres les han ressaltat els joves aquesta nit”, comenta el seu alcalde Håvard Gangsås.