Busquen l’Emmanuel i el Maxi, de 34 i 29 anys, desapareguts fent surf

Els dos joves havien quedat per veure la sortida del Sol fent paddle surf sense tenir en compte el temporal dels últims dies i ja fa 72 hores que ningú sap res d'ells

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Les autoritats segueixen buscant els joves Emmanuel Soria i Maxi Ludvik, dos joves turistes de 34 i 29 anys, respectivament, que van desaparèixer el diumenge al mar Mediterrani. Els joves, de nacionalitat argentina, van sortir a primera hora del matí a fer paddlesurf sense tenir en compte la previsió del temps, que marcava fort temporal de vent i mala mar. Des de llavors, ningú els ha tornat a veure.

Tot va començar el matí del diumenge a la ciutat de Màlaga, quan els dos joves van sortir a primera hora del matí amb la seva taula de paddle surf per veure la sortida del Sol. Hores després, quan cap dels joves va tornar a casa, la germana d’Emmanuel, Camila, va alertar la Policia.

Les autoritats van muntar un dispositiu de cerca que va trobar la taula de paddle dels dos joves, però ells no van aparèixer. La taula va ser localitzada 24 kilòmetres mar endins, un fet que ha fet perdre gairebé totes les esperances de trobar-los, com a mínim, amb vida.

Des de llavors, ja han passat més de 72 h sense tenir notícies dels nois, però la Guàrdia Civil i Salvament Marítim segueixen intentant trobar-los al mar. Les esperances dels familiars i amics dels joves de trobar-los amb vida són cada vegada més baixes, però el fet que els seus cossos puguin no aparèixer mai seria un cop encara més dur d’empassar.

Poc temps a Màlaga

Els dos joves feia poc temps que eren a Màlaga. De fet, l’Emmanuel era de vacances amb la família i la seva intenció era tornar a l’Argentina al setembre.

En Maxi, en canvi, va arribar a la capital andalusa el passat mes d’abril després de passar per altres ciutats europees i s’hi va quedar treballant en una geladeria.

La família de l’Emmanuel ha demanat a les autoritats que revisin les càmeres de la platja de la Misericòrdia, d’on van sortir, per veure si hi ha alguna pista que mostri que els joves van poder sortir de l’aigua.