TRAGÈDIA: Mor aquest actor molt conegut als 39 anys

El popular actor havia aparegut en plataformes com Netflix, amb la sèrie ‘Mano de Hierro, o HBO

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ha mort Noureddine El Attab als seus 39 anys després de caure d’un vaixell la passada matinada i morir d’hipotèrmia hores després a l’Hospital General de la capital de la Plana.

Malgrat que havia arribat amb vida al centre sanitari en un servei en el qual va intervenir el servei d’emergències i el Servei d’Urgències del citat hospital, realitzant-li maniobres de reanimació, finalment no s’ha pogut recuperar davant la gravetat dels seus símptomes. ‘El Periodico Mediterráneo’ avança en exclusiva una tràgica mort que ha consternat a familiars, amics i companys de professió.

Els serveis sanitaris desplaçats al lloc dels fets al voltant de les 5.00 hores de la matinada van poder socórrer al Attab en un primer moment, encara que ja patia una hipotèrmia severa. Finalment, ha perdut la vida a les 8.00 hores d’aquest dissabte a l’Hospital General. Marroquí de naixement, però amb residència a Castelló des de feia 15 anys, tenia un vaixell de la seva propietat del qual va caure aquesta passada matinada per causes que es desconeixen.

El popular actor havia aparegut en plataformes com Netflix, amb la sèrie ‘Mano de Hierro, o HBO, participant en la producció d’Álex de l’Església ’30 Monedas’. També va estar en el càsting d’altres sèries de televisió com ‘Cuéntame’, ‘Historias de Alcafrán’ o ‘El Pueblo’ de TVE-1, ‘La que se avecina’ i ‘El Príncipe’ de Telecinco, o ‘La Unidad’ de Movistar+.