La Seu obre inscripcions per participar en la rua de Carnaval

Fins el dia 11 de febrer es podran formalitzar tant telemàticament a www.laseu.cat/inscripcions com de manera presencial a l’OAC.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A partir del pròxim dimarts 31 de gener, i fins al dia 11 de febrer, restaran obertes les inscripcions per a participar en la rua de Carnaval de la Seu d’Urgell que se celebrarà el dissabte 18 de febrer.

Les inscripcions es podran formalitzar tant telemàticament a www.laseu.cat/inscripcions com de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

Categories

Recordem que la rua de Carnestoltes està formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar:

  • Colla infantil (més de 10 participants amb una majoria de menors de 15 anys).
  • Colla d’adults (més de 10 participants amb una majoria de majors de 15 anys).
  • Colla xica (fins a un nombre màxim de 10 components sigui infantil o adults).

Premis concurs disfresses

Està previst l’atorgament de tres premis en metàl·lic per a les categories de colla infantil i de colla d’adults. El primer premi és de 200€; el segon de 100€; i el tercer premi és de 75€.

Pel que fa a la categoria de colla xica només hi haurà un únic guanyador que se li atorgarà 100€ de premi.

Veredicte del jurat

Un jurat qualificador valorarà, puntuarà i signarà la seva votació a través dels següents criteris: qualitat de la disfressa presentada, originalitat de la idea del vestit, carrossa i posada en escena. 

La rua

El dissabte 18 de febrer, a un quart de cinc de la tarda, tindrà lloc la concentració de les colles a peu que participaran en la rua de Carnaval, a la plaça de les Monges, mentre que les colles en vehicle es concentraran a l’avinguda de Garriga i Massó. La rua s’iniciarà a les cinc de la tarda.