Entrevista a Pere Segura, alcalde de Vila-seca

Pere Segura, alcalde de Vila-seca. Foto cedida.

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

En faig una valoració molt positiva perquè estic molt satisfet de com han anat les coses. No ha estat fàcil, però la veritat es que amb esforç i voluntat de parlar, dialogar i acordar s’han aconseguit els objectius.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

N’hi ha moltíssims! El 2020 n’acabarem uns quants i en començarem d’altres. Un dels més cabdals serà l’inici d’un nou model de benestar social, amb el qual recuperarem les polítiques que teníem cedides al Consell Comarcal. També veurem com acaba de donar llum el que serà la ciutat esportiva, es començarà la remodelació del celler, s’implantaran moltes mesures socials i mediambientals i, evidentment, començarem a treballar en projectes consensuats amb els diferents grups municipals, com pot ser el Polilleuger.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

Absolutament res. Crec que al final les coses passen perquè han de passar. El resultat de les passades eleccions, per exemple, van generar-nos l’oportunitat de governar amb altres sensibilitats ideològiques diferents, i crec fermament que això també enriqueix la política municipal.

Què és el que més li agrada del Nadal?

El que més m’agrada del Nadal és el recolliment. És temps d’estar amb família, de compartir moments que, de vegades, durant l’any, és difícil de trobar. Per a mi, que tinc una agenda molt intensa i estic poc a casa, poder estar amb els meus fills i la meva parella és el més bonic.

Quin regal li faria al seu municipi?

El regal que li faria al meu municipi és la plena ocupació. Que tothom pugui trobar una feina, una feina digna, una feina amb un salari que pugui satisfer les necessitats d’una família. També m’agradaria que no hi hagués problemes d’habitatge. El millor regal seria, en definitiva, fer digna la vida de totes les persones.