Xantal Llavina, presentadora de Catalunya Ràdio, pateix càncer de mama

La presentadora, de 47 anys, ha confirmat que estarà uns mesos apartada dels mitjans per fer front a la malaltia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Xantal Llavina | FOTO: Jordicabre22 (Wikimedia)

La presentadora de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina, de 47 anys, ha anunciat que té càncer de mama i que estarà uns mesos apartada de la feina per fer front a la malaltia.

 

Ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials, on ha confirmat que deixa la ràdio “durant uns mesos” i que “li ha tocat, com a moltes dones”, lluitar contra aquesta malaltia.

 

Segons ha explicat, la presentadora ja ha començat a fer quimioteràpia i li durarà mig any, un temps que vol afrontar amb “actitud positiva”.

 

Llavina ha aprofitat l’ocasió, també, per recalcar a les dones la importància de fer-se mamografies i d’acudir als professionals amb freqüència, ja que agafar la malaltia en les seves primeres fases pot resultar vital per a fer front a la situació.

Adam Martín la substituirà al capdavant de Revolució 4

Ara, el programa Revolució 4 de Catalunya Ràdio perdrà la seva presentadora habitual, però l’emissora ja ha trobat el seu substitut temporal.

 

Serà Adam Martín, qui també dirigeix el programa Sans i Estalvis i que ja va treballar com a subdirector d’Estat de Gràcia i de Suplement d’Estiu.