Esgarrifós descobriment per una visita al perruquer: li queden 6 mesos de vida

El perruquer li va recomanar anar al metge per allò que va veure

Nicholas Smithson, de 38 anys, va descobrir que li quedaven sis mesos de vida per una visita al seu perruquer habitual. El jove australià, nascut a la localitat de Rockhampton, va acudir al perruquer, qui li va descobrir una estranya taca al coll. Va ser el mateix estilista qui li va aconsellar que anés al metge per revisar aquesta estranya anomalia a la pell.

El canvi de look el va dur a l’hospital, però el primer metge que va visitar li va assegurar que no era res. Malgrat aquesta primera anàlisi, el jove va acudir a un especialista per revisar la taca a fons. Finalment, va fer un terrible descobriment: patia un càncer de pell -concretament un melanoma modular segons recull El Caso– i li quedaven només sis mesos de vida.

Des del descobriment, el càncer es va estendre i el seu pronòstic va empitjorar. Malgrat tot, el jove vol viure el que li queda de vida al màxim i ha creat una campanya de crowdfunding per fer tot allò que sempre ha volgut abans de morir. Smithson assegura que vol conèixer món en aquests sis mesos.