Una mare podria haver provocat un incendi per morir amb els seus fills menors

La Policia Nacional manté oberta una recerca per a determinar l’autoria de l’incendi que ha posat fi a la vida d’una dona i els seus dos fills menors d’edat en un habitatge del barri del Alquian després de confirmar-se que el foc ha estat provocat de manera intencionada.

Fonts de la Comissaria Provincial han indicat a Europa Press que es remenen dues hipòtesis entorn del succés mortal registrat aquesta matinada en un àtic del carrer Euro i no es descarta que una quarta persona hagi pogut ser la causant del foc.

Els agents que estan investigant també treballen sobre la hipòtesi que la dona morta en el foc hagi pogut provocar ella mateixa l’incendi.

El succés es va registrar sobre les 00,10 hores quan els veïns van alertar del presència de fum i flames en un àtic situat al carrer Euro del nucli poblacional de El Alquián.

En el lloc han intervingut els recursos sanitaris de la Junta, Bombers d’Almeria i Policia Local i Nacional, que ha activat el protocol judicial per a esclarir les causes del succés.

En el lloc romanen efectius de Policia Judicial i Científica inspeccionant la zona. Segons fonts del cos d’extinció d’incendis, les flames només han afectat una habitació de l’immoble.