Almenys cinc morts i varis ferits en una explosió de gas

Cinc persones han mort aquest dimarts en una explosió de gas a la ciutat nigeriana de Lagos, la més poblada del país, segons han confirmat les autoritats.

La directora del Servei de Bombers i Rescat de l’Estat de Lagos, Margaret Adeseye, ha precisat que l’incident s’ha produït sobre les 8.40 hores (hora local), quan es va rebre un avís i van acudir els serveis d’emergència.

El lloc afectat ha estat un recinte obert que acull diversos locals, com una cerveseria, un taller mecànic i una gasolinera, entre altres instal·lacions, segons ha indicat Adeseye, recull el mitjà nigerià ‘The Guardian’.

Les autoritats es troben investigant els fets, en els quals a més dels cinc morts, varis han resultat ferits. “S’han recuperat quatre cossos, tres homes i una dona. A més, un nen que havíem rescatat amb vida del lloc dels fets va morir posteriorment mentre era traslladat a l’hospital”, va declarar Ibrahim Farinloye, coordinador en funcions de l’Agència Nacional de Gestió d’Emergències (NEMA) en sud-oest del país.