Una mare desapareix amb els seus fills perquè no vol vacunar-los

Un pare ha denunciat davant la Guàrdia Civil la desaparició dels seus dos fills, de 12 i 14 anys d’edat, després de la persistent negativa de la mare dels mateixos a lliurar-los-hi com correspondria gràcies al règim de custòdia compartida que regeix per a ells, segons ha avançat ABC.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Europa Press que la denúncia va ser formulada inicialment en la caserna de San Juan de Aznalfarache, localitat veïna de Mairena, fent-se finalment càrrec de l’assumpte la Policia Judicial del lloc de la Guàrdia Civil d’aquesta última localitat, on resideix el pare dels menors.

Hauria estat al començament de novembre quan la mare dels nens hauria incomplert la seva obligació de lliurar els mateixos al seu pare, una situació que persisteix fins al moment, pesant a més que la dona seria contrària al fet que els seus fills anessin vacunats contra el Covid-19, estant actualment plenament en marxa la vacunació per a la població infantil.

La denúncia, en aquest sentit, hauria estat formulada després que la dona hagi desaparegut suposadament portant amb si als menors.