Una dona denuncia que porta deu anys embarassada

Una saragossana porta una dècada esperant a ser operada a la sanitat pública aragonesa d’una distensió abdominal que va patir després de donar a llum la seva segona filla i que li ha deformat l’abdomen com si estigués embarassada de 9 mesos.

El part es va produir el 8 d’abril de 2011 i el 2013 la dona va ser inclosa en llista d’espera quirúrgica sense que hagi estat atesa malgrat els múltiples requeriments al Servei Aragonès de Salut i queixes a la Justícia.

Deu anys després, Susana Aragó segueix esperant que la sanitat aragonesa l’operi d’una distensió abdominal que va patir després de donar a llum la seva segona filla, el passat 8 d’abril de 2011, a l’hospital Miguel Servet de Saragossa.

Durant una dècada, aquesta saragossana ha patit les conseqüències d’aquesta distensió abdominal, que s’assembla a un budell d’un embaràs de nou mesos, i ha tractat per diferents vies que Salut atengui el cas, reclamant a través d’Atenció al Pacient i fins i tot a la Justícia d’Aragó.

Però no ha obtingut una resposta afirmativa. Ara, a través de l’Associació Defensor del Pacient i de la mà de l’advocat Ricardo Agóiz, reclama 117.000 euros (una quota diària de 31,61 euros) a Salut com a indemnització. Fonts de el Departament de Sanitat de la DGA no van voler manifestar-se al respecte a l’estar l’assumpte judicialitzat.