Un fotògraf es venja esborrant les seves fotos de boda

Els nuvis van deixar el fotògraf sense dinar

a wedding photographer takes pictures of the bride and groom in nature, the photographer in action

Les noces d’una persona és un moment únic. Normalment, es controla fins a l’últim detall perquè tot surti perfecte. Des de l’adorn més petit fins al menjar o el ball. I una part molt important de tot això és el fotògraf. Tenir fotos o vídeos per a poder veure el dia una vegada i una altra.

Aquesta parella tenia tot perfectament lligat. Bé, tot no. Un usuari de la xarxa social Reddit va explicar la història. L’home era amic de la parella i li van pagar pocs diners per fer les fotos, però ell va accedir. El que no esperava és que li tractessin tan mal i li deixessin sense poder asseure’s ni menjar durant la celebració.

L’home va explicar que va realitzar tot. Va acompanyar a la núvia, va fer foto dels convidats, dels discursos i de tots els detalls de les noces, però que quan portava sis hores treballant va decidir parar per a poder menjar alguna cosa. En aquest moment va descobrir que no tenia lloc en la taula.

Per això, es va plantar davant del nuvi i li va dir que havia d’anar-se a menjar alguna cosa i a beure, però el nuvi es va negar, així que el fotògraf va decidir esborrar totes les fotos davant d’ell i anar-se del banquet. Amb tot això, la parella s’ha quedat sense cap foto del dia.