Un avió s’estavella amb 21 passatgers

Un avió amb 21 persones a bord s’ha estavellat. L’oficina del xèrif del comtat de Waller Harris ha dit en la seva pàgina de Facebook que l’aparell s’ha precipitat poc després d’enlairar de l’aeroport executiu de Houston, però que només hi ha un ferit lleu. L’avió s’ha incendiat just després de l’evacuació dels passatgers a Texas.

El bimotor McDonnell Douglas transportava a un grup de persones que anaven a assistir a la nit al joc de beisbol entre els Astres de Houston i els Xarxa Sox de Boston. Tim Gibson, director dels serveis d’emergència de Waller Harris, ha assenyalat que els passatgers “estaven atordits, molt atordits, però van sortir per si mateixos”.

Segons imatges aèries del sinistre mostrades per televisions locals, l’avió xàrter ha quedat completament destruït després de caure a terra. Al lloc s’han desplaçat equips d’emergència per a participar en les labors del rescat i bombers per a extingir el foc que es va declarar en l’aparell en estavellar-se. Les flames van ser apagades “després d’un substancial esforç” dels bombers, ha dit Gibson. De moment, es desconeixen les causes d’aquest succés.