Un adolescent mata el seu pare a ganivetades i difon l’escena a les xarxes socials

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un adolescent de 17 anys ha estat detingut i roman a la presó provisional des d’aquest dilluns a la nit després de matar a ganivetades al seu pare a Bretanya, al nord-oest de França, i difondre l’escena per xarxes socials, informa una font judicial.

Dissabte a la nit, l’adolescent va trucar a la policia per informar-los que “acabava de matar el seu pare amb un ganivet a la casa familiar” a Ploeren, ha relatat el fiscal de Vannes, François Touron, en un comunicat de premsa.

El cos de la víctima “presentava múltiples punyalades” i el seu fill va ser detingut “en un sever estat d’alcoholisme”. “La investigació va permetre establir que havia consumit alcohol en una festa abans d’acudir al domicili familiar on el seu pare vivia sol des de feia diverses setmanes”, ha detallat el fiscal. “Arribat al lloc, es va fer amb dos ganivets de la cuina i va despertar al seu pare, que dormia a la seva habitació, abans d’apunyalar-lo”.

Immediatament després dels fets, el jove “va difondre un vídeo de l’escena del crim a les xarxes socials amb 40 destinataris”, ha afirmat Touron. Els policies “es van mobilitzar per eliminar aquest vídeo de les xarxes socials” i es va habilitar una “unitat de suport psicològic” per als destinataris d’aquest vídeo i els seus pares.