Troben el cadàver d’un home en ple carrer

S'ha localitzat un fort cop al cap del mort

La Policia Nacional investiga les causes de la mort d’un home d’uns 50 anys d’edat el cadàver de la qual ha aparegut avui en ple carrer Vitòria, a Burgos, molt prop de la Delegació d’Hisenda, i que presenta una forta contusió al cap.

Segons expliquen fonts de la Subdelegació del Govern, ha estat un veí de la zona qui ha avisat als agents a les 7 del matí, de la presència d’un home inconscient estesa a la meitat del carrer, al costat d’uns jardins.

Fins allí s’han desplaçat sengles dotacions de la Policia Local, la Policia Nacional i Emergències Sanitàries – Sacyl. Malgrat els esforços dels facultatius sanitaris per reanimar a l’home, aquest ja havia mort prèviament.

En un primer moment s’ha localitzat un fort cop al cap del mort, i encara que no es tracta d’una ferida sagnant, tot apunta al fet que és la causa de la mort. A la vista de la situació, la Unitat de Policia Judicial de la Policia Nacional s’ha fet càrrec de la recerca per a intentar dilucidar les causes de la mort i actuar en conseqüència.