Trenca una màquina de vending perquè no li retorna el canvi

Va colpejar amb una reixeta de ferro de la recollida d'aigües pluvials el cristall de l'expenedora, que demanava 'ficar els diners exactes'

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home de 34 anys ha estat detingut per un delicte de danys intencionats, per trencar amb una reixeta de ferro forjat usada per a la recollida d’aigües pluvials una màquina de vending, perquè no li havia retornat el canvi i a pesar que així s’advertia en un cartell.

L’implicat va ser identificat a les 12.00 hores al carrer Calvo Sotelo per agents de la Policia Local, a requeriment d’un agent de la Guàrdia Civil lliure de servei.

Va ser detingut per trencar, moments abans, el cristall de la màquina amb una reixeta de ferro forjat utilitzada per a la recollida d’aigües pluvials i que es trobava en les proximitats de l’expenedora.

L’implicat va reconèixer posteriorment que “l’havia colpejat, perquè havia ficat diners i no li havia retornat el canvi”. Els agents, en inspeccionar la màquina, van comprovar que tenia un cartell amb la llegenda “Ficar els diners exactes, no dona canvi”.