Taller pràctic de marxa nòrdica a Sant Pere de Ribes per millorar la seva pràctica

La bona tècnica és indispensable per aconseguir un moviment natural i evitar lesions o sobrecàrregues musculars

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Per tal de recordar i millorar la pràctica de la marxa nòrdica, un grup de participants del cicle de passejades de la gent gran van realitzar un taller pràctic d’aquesta activitat el passat 22 de desembre.

L’objectiu de la sessió ha estat recordar la base de la tècnica de l’activitat i plantejar exercicis pràctics de coordinació i flexibilitat. Després del taller d’iniciació i perfeccionisme el grup de persones participants van sortir a fer una passejada pels volants del castell de Ribes per posar en pràctica l’après. La jornada va acabar amb un seguit d’estiraments per eliminar la tensió de la musculatura i tornar a l’estat de relaxació.

Sortides temporada 2022

Les dates previstes i localitzacions d’enguany de les sortides de marxa nòrdica per a gent gran que l’ajuntament porta a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona són:

• El 1 de febrer a Els Hostalets de Pierola.
• El 15 de març a Sant Pere de Ribes.
• El 12 d’abril a Les Masies de Voltregà.

L’horari de totes les sortides serà de 9 a 13h, i es disposarà d’autocar gratuït des de Ribes (parada de bus del Carrer del Carç amb Passeig de Circumval·lació) i les Roquetes (Avinguda de Catalunya, davant del Pavelló).

Les caminades són gratuïtes i s’inclou el préstec de bastons. Per poder inscriure’s cal complir amb els requisits d’estar prejubilat/da o jubilat/da i adreçar-se al Casal de la Gent Gran de Ribes i les Roquetes per omplir la fulla d’inscripció.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està compromès a millorar la qualitat de la vida de la ciutadana, promocionant la pràctica esportiva i creant uns hàbits de vida saludables.