ATENCIÓ: Tirotegen un autobús amb passatgers

La Guàrdia Civil esclareix les circumstàncies dels fets

L’autobús amb sortida a les 7.20 hores entre Pontedeume i Ferrol ha rebut en el matí d’aquest dilluns, al municipi Limodres, tres impactes de bala, un contra la carrosseria i altres dues contra sengles llunes del vehicle, que és de vidre doble. No s’han lamentat persones ferides.

Fonts de l’empresa de transport, Monbus, han confirmat la presentació d’una denúncia davant la Guàrdia Civil per a posar en coneixement de les autoritats el succeït aquest dilluns. Encara que a conseqüència de l’impacte l’autobús va poder continuar circulant fins a Ferrol, una vegada a l’estació de la ciutat departamental, l’empresa va canviar d’autocar per a continuar el trajecte fins a la Corunya i “complir els seus horaris”.

Es dona la circumstància que aquesta línia és motiu de crítiques dels usuaris, que demanden millores de la connexió a la comarca de Ferrol i més freqüències. Com es pot veure a la seva pàgina de Facebook, la Plataforma Transport Públic Digne a Ferrol i Comarca ha fet una “condemna de tota mena d’actes vandàlics” i han esperat que aquests “s’esclareixin”.

“Seguim amb les nostres reunions i línies de protestes i mobilitzacions sempre prèvia autorització i avís a les autoritats pertinents i a la població”, han explicat en aquest mateix comunicat a l’esmentada xarxa social.