Roben la corona a la Soledad de María Santísima

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dimarts s’ha denunciat, públicament i davant la Policia Nacional, el robatori sofert per la seva marededeu, la a Soledad de María Santísima, a la qual han sostret la corona, regalada recentment, pels seus germans i devots. Així ho ha denunciat La Germanor del Sant Enterrament de Sanlúcar de Barrameda (Cadis).

Segons les informacions publicades en les xarxes socials per les tres confraries que tenen a l’església de San Francisco la seva seu, la ja esmentada del Sant Enterrament, el Silenci i el Ressuscitat, i recollides per Europa Press, la sostracció durant la matinada ha provocat que la porta interior, que connecta amb el carrer Ángel, amb el carrer Ángel, hagi “estat danyada, així com els diferents lampadarios que existeixen a l’església” i que “han estat forçats”, a més de “altres danys realitzats” a les germanors de la citada església.

Per tot això, la confraria del Sant Enterrament ha fet “una crida als autors de tan desagradable acte que ofèn a les nostres creences i devocions, perquè retornin voluntàriament la corona sostreta”.

La Germanor del Silenci, per part seva, va publicar en les seves xarxes socials que, entre els estris robats, destaquen “gran quantitat de records” que la confraria “tenia en un expositor i l’efectiu que es trobava en els lampadarios de les diferents capelles”. Així mateix, han denunciat els “danys en les reixes que flanquegen la porta principal del temple i la porta del segle XVIII policromada situada sota el cor”.