Rep 6 punyalades per recriminar a l’amo d’un gos que el portés sense corretja

Va rebre diverses ganivetades en el genoll, en un gluti, una espatlla, un braç i fins i tot a la cara

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional cerca a l’home que va assestar dues punyalades a un altre per recriminar-li que portés solt un gos de raça potencialment perillosa en un parc del madrileny districte de Carabanchel, ha informat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van tenir lloc en una pistes esportives situades al carrer Camí de les Creus, en el barri de Carabanchel Alt. La víctima passejava per allí quan un gran ca de raça perillosa, que podria ser un pitbull, se li va creuar sense lligams ni morrió, per la qual cosa va cridar l’atenció al seu amo i a un grup de nois que li acompanyava.

Aquests joves li van increpar per recriminar-los una cosa així i en la discussió, en un moment donat un d’ells va treure un ganivet de grans dimensions i li va clavar diverses ganivetades en el genoll, en un gluti, una espatlla, un braç i fins i tot a la cara.

En total, la víctima, de 32 anys, ha sofert sis ferides d’arma blanca, una d’elles greu, que està situada en el hemitórax esquerre. Posteriorment, va ser traslladat a l’Hospital 12 d’Octubre on ha arribat estable i on roman. No es tem per la seva vida.

La Policia Nacional es troba investigant l’agressió i, de moment desconeix dades dels agressors o si pertanyen a una banda, encara que està interrogant als testimonis de la zona. També analitzen els gossos d’aquest tipus que hi ha en el barri per a donar amb l’autor.