Estafa 80.000 euros a l’home de 93 anys que cuidava

La dona va utilitzar la targeta de l'home per a treure diners i realitzar despeses sense autorització

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 30 anys per presumptament aprofitar-se de la confiança de l’ancià al qual cuidava i apropiar-se de fins a 80.000 euros retirant els seus diners en caixers; a València.

La recerca es va iniciar davant la possible estafa soferta per aquest home de 93 anys per la dona que portava dos anys cuidant d’ell, informa Prefectura.

La víctima va lliurar a la cuidadora una targeta de crèdit associada al seu compte amb l’únic objectiu d’adquirir els queviures necessaris per al seu manteniment, així com per a cobrir les despeses de la casa. Al cap del temps es va adonar que el compte estava al descobert, a través d’un missatge que va enviar el banc al seu fill.

Segons les perquisicions, la dona va utilitzar la targeta per a treure diners i realitzar despeses sense autorització de l’ancià. Es calcula que la xifra total defraudada podria ascendir a 80.000 euros, retirats a través dels caixers automàtics en quantitats de 700, 800 i 900 euros.

Com a conseqüència, la situació econòmica en la qual ha quedat l’ancià és d’especial gravetat. Una vegada identificada, la dona va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte d’estafa. La detinguda, sense antecedents i en situació irregular, ha passat a disposició judicial.