Puigneró s’aïlla a casa després del positiu de Calvet

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, s’ha aïllat a casa “per precaució” després del positiu en Covid-19 del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, segons ha explicat a una publicació en Twitter recollida per Europa Press.

Puigneró ha decidit confinar-se perquè va estar amb Calvet el dijous, abans del Consell Executiu, i es farà la prova PCR en els propers dies, segons han informat fonts del seu departament a Europa Press.

“Em trobo bé però per precaució em toca fer aïllament domiciliari. Avui hauria de ser a l’Alt Empordà presentant el projecte de desplegament de la fibra òptica Roses-Cadaqués-Port de la Selva-Llançà. Durant 14 dies continuarem treballant via teletreball”, ha explicat Puigneró en Twitter.

Per la seva banda, Calvet ha indicat que ha donat positiu en Covid-19 però que “està bé, amb símptomes molt lleus”, segons ha informat ell mateix en una publicació en Twitter recollida per Europa Press.

“Faig el confinament que toca, per seguretat i responsabilitat, i seguiré treballant des de casa amb l’equip de Territori i Medi ambient”, ha exposat Calvet.