Pareix un nadó de 6 kg més gran que la balança de l’hospital

L'infant gairebé dobla la mitjana de pes i, durant la cesària, es van necessitar dues persones.

Aquest naixement desconcertant va passar a Londres, Regne Unit, el passat mes de maig. Amy Smit, una dona de 27 anys, va donar a llum un infant de grans dimensions. El pes del nounat que va sorprendre tant els pares de la criatura com als treballadors de l’hospital era de 6 quilograms.

El personal sanitari que atenia el part va haver de demanar assistència per a poder extreure Zagrys, el fill d’Amy i Zac, a causa de la seva mida. Durant la cesària es necessitaren dues persones per extreure’l i, segons recull Mirror, les primeres paraules de la mare foren “quin infern”.

Les dimensions del nadó van obligar la parella a comprar roba nova, ja que la que havien comprat se li quedava petita. El pare va haver de sortir a comprar roba de sis a nou mesos, explica Amy.

La roba no és l’únic que se li va quedar petita a Zagrys. Tot i que la parella ja preveia per les proves d’embaràs que el seu fill seria alt, tampoc s’esperaven que no cabés a la balança. Van haver de fer una taula improvisada per equilibrar-lo. La mare explica que era massa llarg i ample.

La mitjana de pes de bebès recent nascuts al Regne Unit és de 3,4 quilograms. Malgrat superar la mitjana amb escreix, els 6 kg del fill d’Amy i Zac no baten en rècord de ser el nadó més gran del Regne Unit. Aquest títol correspon a George Joseph King, un infant nascut el febrer del 2013 a la Gloucester Royal Infirmary i va pesar 7 kg.