Mata el gos del seu veí d’una puntada de peu al cap

Ha estat detingut per un delicte de maltractament animal amb lesions greus

La Guàrdia Civil ha detingut a la localitat d’Albox, a Almeria, un home de 40 anys per haver matat el gos del seu veí clavant-li una forta puntada de peu al cap. Els fets van tenir lloc el passat divendres, quan el propietari de l’animal el va trobar sense vida en ple carrer a pocs metres de casa seva amb un fort traumatisme al cap.

L’amo del gos havia estat avisat de la mort de la seva mascota per un veí que també el va ajudar a retirar el cos sense vida del carrer. Després de denunciar els fets, la Guàrdia Civil i la Policia Local d’Albox van obrir una investigació i van obtenir proves que confirmaven que precisament havia estat aquest veí que l’havia ajudat qui havia matat l’animal.

Segons els investigadors, l’home havia acorralat l’animal contra la paret i el va colpejar amb unes botes de treball que portava posades, fent que el gos morís a l’acte. Després de comprovar que ningú l’havia vist, va fugir del lloc dels fets i va netejar les restes de sang que quedaven a les botes.

Al cap d’una estona, l’agressor va decidir anar a avisar l’amo del gos per dir-li que algú l’havia matat i el va ajudar a retirar el cadàver. L’home, que ha acabat confessant el crim, ha estat detingut per un delicte de maltractament animal amb lesions greus.