Mata la seva dona clavant-li 100 ganivetades fins que es dessagna

La dona té múltiples fractures al cap i al nas, així com ferides de ganivet per tot el cos

L’autòpsia realitzada aquest dijous als cadàvers del matrimoni trobat en un habitatge de Dos Hermanas (Sevilla) ha revelat que la dona, de 53 anys, va rebre un centenar de “ferides incisives per tot el cos”, el que li va provocar la mort per “dessagnat“. En el cas del seu marit, presenta tres autoganivetades i l’anàlisi toxicològic confirma una “sobredosi de pastilles”.

La Policia Nacional ha informat que la “hipòtesi principal” que es manté en la recerca és la “violència exercida per l’home contra la dona”. Aquest, posteriorment, es va suïcidar. Això elevaria el nombre de víctimes de violència masclista a dues a la província de Sevilla enguany, després de la troballa del cadàver d’una dona desapareguda des del mes de maig en el tram del riu que discorre pel barri de San Jerónimo.

L’Institut Anatòmic Forense ha determinat que la dona té “múltiples fractures al cap i al nas, així com ferides de ganivet per tot el cos, arribant al centenar”. A conseqüència d’aquestes “múltiples ferides”, la causa de la mort de la dona és el dessagnat.