Mare i filla de 14 anys intenten matar a una embarassada tirant-li lleixiu

Les dues detingudes i la víctima eren veïnes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
With hands in back

La Policia Nacional de la Comissaria Local de Telde ha detingut a dues dones, mare de 49 anys i filla de 14, com a presumptes autores dels delictes de detenció il·legal i temptativa d’homicidi. Les detingudes van retenir a una dona embarassada, que resultava ser la seva veïna, contra la seva voluntat. Li van posar un sac al cap, la van lligar amb cinta d’empaquetar i la van ruixar per tot el cos amb lleixiu.

Els crits d’auxili de la víctima van alertar als veïns, que van avisar a la Policia Nacional. Els agents es van traslladar fins al domicili de les detingudes, aquestes es van negar a obrir la porta i llavors el dispositiu policia va haver de tombar la porta i van auxiliar a la víctima, que estava en un estat avançat de gestació.

La víctima ha explicat que havia anat al domicili de les detingudes perquè li havien assegurat que tenien una joguina per al seu bebè. Però una vegada dins de l’habitatge, la van tirar a terra i la van lligar i ruixar amb lleixiu. Suposadament, la mare li va dir que allò era per parlar malament de la seva filla al carrer.