Les 5 millors sèries del moment a Netflix

Netflix no només segueix reinventant-se per a mantenir-nos subscrits al seu fabulós servei de streaming, sinó que també ens ofereix grans dosis d’entreteniment assegurades amb noves temporades de les nostres sèries favorites. A continuació us presentem les nostres recomanacions seriòfiles, per aquests pròxims dies de juny i mes de juliol, concretament 5 propostes per a tots els gustos: tragicomèdies, històries fantàstiques, thrillers, ciència-ficció i terror.

“Curon”

De producció italiana i creada per Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi i Tommaso Matano, s’ha colat entre les sèries més vistes de Netflix dels últims dies. Basada en fets reals i distribuïda en set capítols de 45 minuts cadascun.

“Curon” ens explica una història basada en fets reals que té com un dels protagonistes a Anna, una exadolescent amb un passat terrible, ara feta mare de família, que retorna a un petit poble de la província italiana de Bolzano envoltat de llegendes relacionades amb el més enllà. Ho fa acompanyada dels seus fills, que hauran d’adaptar-se a la vida de la petita població de Curon, i posteriorment afrontar la desaparició de la seva mare.

“The Sinner” (tercera temporada)

Sense motiu aparent, Cora Tannetti (Jessica Biel), una dona jove que està en un llac amb el seu marit i el seu fill, apunyala un estrany fins a matar-lo. En la seva declaració diu no saber per què ho ha fet. Un policia (Bill Pullman) comença a investigar i s’obsessiona amb descobrir el motiu ocult de la dona. Junts faran un viatge punyent cap a les profunditats de la seva psique per desentranyar els secrets amagats en el seu passat.

“The Sinner” arriba a la seva tercera temporada amb una gran novetat, Matt Bomer s’incorpora al thriller per interpretar a Jamie, un personatge misteriós que podría donar les claus de l’assassinat. A més, Chris Messina es posa en la pell de Nick, un amic de la universitat de Jamie que li fa una visita que no serà molt ben rebuda.

“Cursed”

Katherine Langford és mundialment coneguda pel seu paper com Hannah Baker en la sèrie per adolescents de Netflix “13 Reasons Why”, però amb el seu nou paper a la sèrie “Cursed” intentarà fer-se un lloc dins del gènere fantàstic.

Aquesta nova sèrie de la plataforma Netflix, que constarà de 10 episodis, està basada en el llibre del mateix nom creat per Tom Wheeler i Frank Miller, i bàsicament proposa un gir màgic a la llegenda clàssica del Rei Artur, personatge que interpretarà a la pantalla petita Devon Terrell, i que serà acompanyat, per descomptat, de Merlin (Gustaf Skarsgård).

“Cursed” s’enfocarà en la història de Nimue (Langford), una dona jove turmentada pels seus dons màgics que haurà d’empunyar una poderosa espasa per salvar els habitants del seu poblat i eventualment es convertirà en la Dama del Llac. El pròxim 17 de juliol estarà disponible a la plataforma de streaming Netflix.

“Dark” (tercera i última temporada)

La temporada 3 de “Dark”, l’inquietant i barroc thriller sobre universos paral·lels i desaparicions misterioses arriba a Netflix aquest pròxim 27 de juny, i ja disposa d’un primer tràiler que revela que ens espera en una temporada que promet ser intensa i que esperem que pugui respondre a tots els nostres dubtes.

“Dark” és una sèrie alemanya de ciència-ficció creada per Baran bo Odar i Jantje Friese, que va debutar a Netflix l’1 de desembre de 2017, i que gràcies a l’acceptació de l’audiència s’ha acabat convertint en una sèrie de culte. Tot i això aquest thriller de ciència-ficció ens dirà adéu després d’aquesta tercera temporada.

“After Life” (segona temporada)

Qui es cregui que “After life” és una sèrie per a riure no va del tot encaminat, però tampoc s’equivoca. Es tracta d’una autèntica petita obra d’art del gran Ricky Gervais, possiblement la més autobiogràfica pel que fa al caràcter del personatge principal, plagada d’humor negre, irreverent i de vegades incòmode, i que ens fa plorar per la seva gran humanitat.

Gervais dóna vida a Tony, qui sent com la seva vida s’ha ensorrat després de morir la seva dona Lisa a causa d’un càncer. S’allunya de tots aquells que volen ajudar-lo, cau en una depressió i comença a pensar en el suïcidi com a única alternativa perquè no troba raons per viure. “After life” tracta un tema poc explorat en ficció, la història d’amor entre un home i la seva difunta esposa, com l’ha definit el mateix Gervais.