La Marató de TV3 es retransmetrà en directe des dels principals hospitals catalans

La Marató de TV3, que aquest 2020 dedicarà els seus beneficis a la lluita contra el coronavirus, es retransmetrà en directe des dels principals hospitals catalans, on hi haurà sets d’entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es realitzin.

L’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital Clínic, a Barcelona; l’Hospital Josep Trueta de Girona; el Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), el Parc Taulí de Sabadell (Barcelona), el Joan XXIII de Tarragona, o l’Arnau de Vilanova de Lleida, seran alguns dels escenaris del programa, ha informat TV3 aquest dimecres en un comunicat.

Un altre dels territoris que visitarà La Marató “per posar en valor l’experiència viscuda durant la pandèmia del Covid-19” serà Igualada (Barcelona), el primer territori català a sofrir l’impacte del coronavirus, on es farà el tradicional partit de futbol del programa.

“Cada element d’aquesta edició de la Marató vol posar en valor el treball dels treballadors i treballadores de l’àmbit sanitari”, ha afirmat la cadena pública catalana, que ha recordat que el programa estarà conduït pels periodistes Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté, que es traslladaran en persona als hospitals.

“Per adaptar-se al context actual i presentar una narrativa coherent amb la pandèmia”, ha explicat TV3, La Marató estarà dividida en dos grans blocs: el primer, durant el dia, es realitzarà a l’exterior; i el segon, des de la tarda fins a passada la mitjanit, es farà als estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí (Barcelona).