La Comissió de Salut Pública acorda vacunar amb Janssen el col·lectiu de 40 a 49 anys

L'organisme treballa en un document de mesures de prevenció contra la covid-19 per a infants i joves

Primer pla d'una mà subjectant un vial de la vacuna de Janssen contra la covid-19. Barcelona, 21 d'abril del 2021. (Horitzontal)
La Comissió de Salut Pública ha acordat aquest dimarts que un cop s’hagi completat la vacunació dels majors de 50 anys, es continuï vaccinant el grup de 40 a 49 anys amb Pfizer, Moderna i Janssen. La novetat, doncs, és que s’amplia el portafolis de productes per a aquest col·lectiu amb el vaccí monodosi de Johnson and Johnson. D’altra banda, l’organisme també ha acordat fer noves aportacions -que no s’han concretat- al document ‘Actuacions de resposta coordinada per al control de la transmissió de la covid-19’. A més, seguirà treballant en un document de mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut front a la covid-19 per a les activitats de temps lliure dirigides a la població infantil i juvenil per a aquest any.
També s’ha recordat a les Comunitats Autònomes que tinguin previst el procés de vacunació prèvia a la incorporació dels MIR i altres especialistes, alhora que es destaca que l’organisme està treballant en el document ‘Recomanacions de vacunació davant la grip temporada 2021-2022″.