Un home grava a dones en els banys públics d’una clínica

Es colava als lavabos de dones on havia fet dues petites perforacions als panells de separació per col·locar-hi el mòbil i gravar les víctimes

La Guàrdia Civil ha detingut a un home que gravava amb el mòbil a treballadores i usuàries d’una clínica de reconeixements mèdics mentre es canviaven al bany. El detingut, de 35 anys, treballava al mateix edifici d’oficines on es troba aquesta clínica, i es colava als lavabos de dones on havia fet dues petites perforacions als panells de separació per col·locar-hi el mòbil i gravar les víctimes.

La investigació es va iniciar fa un mes després de la denúncia presentada per una víctima quan va descobrir que una persona li estava gravant amb un mòbil als banys mentre es canviava, introduint la càmera per sota del panell de separació dels dos lavabos.

El lloc es troba a la primera planta d’un edifici d’oficines comercials a la localitat de Mairena d´Aljarafe. Els Agents van comprovar com aquests lavabos són freqüentats per treballadores i usuàries duna clínica de reconeixements mèdics. També van localitzar dues petites perforacions diminutes estratègicament situades al panell de separació dels dos lavabos, permetent la visió directa entre tots dos lavabos.

Un cop visionades les imatges de videovigilància de l’edifici, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar un individu, empleat d’una altra empresa situada a la mateixa planta que la clínica referida, que mantenia una actitud vigilant i controladora sobre les dones que accedien al bany.

Finalment, els Agents van observar com aquest individu accedia al bany després de la víctima dels fets denunciats almenys en quatre ocasions durant el mateix matí. La víctima va aconseguir explicar fins i tot detalls de la carcassa del mòbil utilitzat per aquest.

Com a resultat de la investigació, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’aquest home com a suposat autor d’un delicte continuat contra la intimitat de les persones, i s’han aclarit altres fets denunciats de les mateixes característiques al mateix bany durant l’any passat.

El mòbil usat ha quedat intervingut per la Guàrdia Civil per poder aclarir altres possibles víctima que hagin estat gravades i no tinguin coneixement a causa del sigil amb què operava l’autor. El detingut, juntament amb les diligències, han estat posats a disposició judicial als Jutjats de Guàrdia de Sevilla, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.