Greu tiroteig en una escola

El sospitós, de 18 anys, ha estat detingut i acusat d'assalt amb arma de foc

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Quatre persones han resultat ferides aquest dimecres en un tiroteig registrat en l’institut Timberview, situat en Arlington, Texas, segons ha informat la Policia local.

Tres dels ferits han estat traslladats a un hospital, mentre que una altra persona ha estat atesa en el mateix institut. El sotscap de Policia del Departament de Policia d’Arlington, Kevin Kolbye, ha assenyalat que dues persones han estat ferides de bala, però no està al tant de la gravetat de les seves lesions.

La informació preliminar indica que ha esclatat una baralla entre dos estudiants en la qual s’ha usat un arma. Les autoritats han estat avisades entorn de les 09.15 hores (hora local), segons ha recollit la cadena de televisió CNN.

La Policia d’Arlington ha identificat com a sospitós a Timothy George Simpkins, de 18 anys. En un missatge publicat en Twitter, la Policia d’Arlington ha compartit una fotografia de Simpkins i ha detallat que podria conduir un Dodge color platejat, del que també ha proporcionat la matrícula. La cap de Policia de Mansfield, Tracy Aaron, ha advertit que Simpkins està armat i ha de considerar-se com molt perillós.

Finalment, la Policia ha indicat que el sospitós es troba sota custòdia, després de ser detingut “sense incidents” i acusat de múltiples càrrecs d’assalt agreujat amb arma de foc.

Les forces de seguretat d’Arlington també han detallat que la majoria dels estudiants han estat evacuats de manera segura.

Agents de la Policia Federal nord-americana (FBI) de l’oficina de Dallas s’han desplaçat a l’escena, segons una font del cos citada per CNN. En l’institut també han estat presents els cossos de Policia d’Arlington i Mansfield.

La Policia ha dut a terme una “cerca metòdica” en les instal·lacions de l’edifici i ha establert un punt de reunió per als pares dels alumnes, on aquests estan sent traslladats.

L’escola tenia 1.895 estudiants matriculats durant l’any escolar 2019-2020, segons les últimes dades disponibles al Centre Nacional d’Estadístiques Educatives dels Estats Units.