El Barça fitxa el fill d’Iñaki Urdangarin

El Futbol Club Barcelona ha incorporat un fitxatge sorprenent per a la secció d’handbol. Pau Urdangarin de Borbó, fill d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, ha estat incorporat com a reforç per al segon equip d’handbol masculí del Barça, segons ha informat Catalunya Ràdio.

D’aquesta manera, el fill segueix els passos del seu pare, qui té la samarreta retirada al Palau Blaugrana.

Pel que fa al seu estil de joc, Pau Urdangarin destaca per ser un extrem dret esquerrà, corpulent i amb gol. Amb només 20 anys ja ha passat pels filials d’equips tan importants com el Nantes o el Hannover. La seva relació amb el Barça no és nova, ja que ja havia entrenat en algunes ocasions amb el segon equip, però ara arriba de forma oficial i tindrà fitxa com a blaugrana.

Segons explica Catalunya Ràdio, la família Urdangarin encara manté una molt bona relació amb membres de la secció d’handbol i amb persones amb capacitat de decisió dins del club. Això hauria facilitat el fitxatge de Pau Urdangarin, qui a partir d’ara serà un dels habituals de la ciutat esportiva de l’entitat culer. Amb fitxa del segon equip, també podria entrenar amb el primer i fins i tot debutar si el seu rendiment és satisfactori.