Dos menors extorsionen un adult amb qui van tenir relacions sexuals

Van amenaçar de difondre imatges de contingut sexual a través de xarxes socials si no li pagaven una quantitat de diners

Dos menors han estat detinguts per la Guàrdia Civil acusats d’extorsionar presumptament un adult amb qui havien mantingut relacions i que van amenaçar de difondre imatges de contingut sexual a través de xarxes socials si no li pagaven una quantitat de diners.

Els agents van tenir coneixement de l’assumpte quan un home va anar al lloc de la Guàrdia Civil d’Archidona (Màlaga) i va denunciar que dos menors li estaven amenaçant de difondre unes imatges si no pagava una quantitat de diners, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat .

Durant les indagacions els agents van comprovar que els menors podien haver estat víctimes d’explotació sexual i es va iniciar una investigació per aclarir els fets.

Els menors van ser detinguts i se’ls va intervenir un telèfon mòbil amb què havien gravat imatges de contingut sexual i els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de menors.

La investigació va continuar i es va determinar que el denunciant presumptament havia mantingut relacions sexuals a canvi de diners amb els menors i havia fet gestions per buscar un altre menor per mantenir relacions sexuals amb un amic seu també més gran a canvi de diners.

Per això, els agents van detenir el denunciant pels delictes de corrupció de menors, prostitució, explotació sexual i abusos de menors i ja ha estat posat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció únic d’Archidona.