Detenen uns pares per amagar el cadàver del seu fill en un congelador

El cos sense vida del nen portaria dos anys amagat al frigorífic

Un home i una dona van ser detinguts el passat 30 de juny a Chesterfield, Virgínia (Estats Units), per amagar el cadàver del seu fill en un congelador durant dos anys. El petit, que ara tindria 7 anys, hauria mort quan en tenia 5 per causes que encara s’estan investigant.

Tot va sortir a la llum quan la mare del nen ho va confessar al seu germà, segons apunten mitjans locals. L’home, en assabentar-se del que passava, va alertar els cossos de seguretat i la policia va decidir anar a registrar el domicili dels detinguts. Allà, en un congelador que hi havia al garatge van trobar el cos del nen.

Els agents van procedir a detenir els pares per un presumpte delicte d’ocultació de cadàver. Fins aleshores ningú havia sospitat res. Al domicili de la parella hi vivia un altre nen, que ja es troba en un centre d’acollida.

Segons el relat del germà de la detinguda, va ser el pare qui va embolicar el cadàver i el va guardar al frigorífic. Després d’això, va aïllar la seva dona i li va impedir que tingués cap contacte amb la seva família, prohibint-li tenir telèfon mòbil i cotxe. De fet, la dona va haver de confessar-ho tot al seu germà des del telèfon de la feina.

Els dos detinguts van ser acusats de conspiració per ocultar el cos del nen i de no ajudar ni fer atenció mèdica al petit quan la necessitava. No obstant això, van ser deixats en llibertat sota fiança a l’espera del judici que s’ha de celebrar a l’agost. Per la seva part, els investigadors estan a l’espera de saber el resultat de l’autòpsia que determini la causa de la mort del nen.