David Aguilar, Mr. Hand Solo, inaugura la Mobile Week la Seu

David Aguilar, el jove andorrà amb arrels a la Seu d’Urgell que s’ha construït diverses pròtesis de braç amb peces de Lego, ha estat el protagonista de la inauguració oficial de la Mobile Week la Seu d’Urgell, en un acte celebrat a la sala Sant Domènec, que ha comptat amb la participació del Conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon, i l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega.

David Aguilar, actualment estudiant de Bioingenieria a la UIC, ha explicat davant d’un públic infantil i familiar la seva història de superació i inspiració de superació des de ben petit, amb l’ajut de la seva família, per demostrar que “res és impossible, i que els somnis es poden aconseguir”. L’acte inaugural de la Mobile Week la Seu ha seguit amb un taller conduit pel mateix David Aguilar adreçat a nens i nenes de construcció amb peces Lego.

A més, avui a les 22.15 hores es projectarà a la sala Sant Domènec el documental Mr. Hand Solo, que agafa el nom del canal de YouTube de David Aguilar, i que tracta sobre la seva vida. El documental està dirigit per Hèctor Romance, que ha estat distingit pel guardó en el marc del Boston Science Fiction Film.