Detingudes 50 persones en un macrooperatiu antidroga per tot Catalunya

En el dispositiu han participat efectius de diferents unitats, des del Grup Especial d’Intervencions, fins a la Brigada Mòbil, la Divisió d’Investigació Criminal i la unitat canina

Els Mossos d’Esquadra i la policia duanera de l’Agència Tributària han detingut una cinquantena de persones en el marc d’un operatiu antidroga contra una organització que cultivava i traficava amb marihuana per tot Catalunya, han explicat a l’ACN fonts policials. Els agents han fet 37 entrades i han intervingut diferents quantitats de droga.

Entre els punts escorcollats destaca la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) i Lloret de Mar (Selva). En aquest municipi, els agents han escorcollat des de primera hora del matí dues cases a la urbanització Condado de Jaruco, una altra a Serra Brava i una quarta a Roca Grossa. De l’interior dels immobles s’han emportat diverses bosses. En l’operatiu hi han participat 700 efectius.

A la Bisbal del Penedès han escorcollat una nau al carrer Boters on han detingut dues persones. També han intervingut treballadors de l’empresa elèctrica. En el dispositiu han participat efectius de diferents unitats, des del Grup Especial d’Intervencions, fins a la Brigada Mòbil, l’ARRO, la Divisió d’Investigació Criminal i la unitat canina, entre altres.