Descobreixen una orgia amb més de 70 persones a Catalunya

Els van enxampar perquè dues persones que anaven a la festa es van equivocar de casa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Lliçà d’Amunt, al Vallès Oriental, ha estat l’escenari d’una macroorgia amb més de 70 persones per donar la benvinguda al 2022. La festa sexual va ser descoberta per l’error de dos participants que es van equivocar de casa i van picar a la del veí. L’home, veien que intentaven entrar a casa seva, va alertar a la Policia Local.

Quan els agents hi van arribar, van comprovar que els sospitosos s’havien equivocat de lloc i anaven a una festa privada de Cap d’Any plena de prostitutes. Els policies es van desplaçar fins a la casa on s’estava fent, on van trobar entre 50 i 70 persones, sense tenir en compte la gent que hi havia a la planta superior practicant sexe.

Tots els participants eren americans que havien contractat prostitutes i havien llogat la casa de Lliçà d’Amunt per fer l’orgia sexual. El propietari de l’habitatge tenia coneixement del tipus de festa que es faria saltant-se totes les restriccions imposades pel govern de la Generalitat.

La Policia Local va aixecar acta dels incompliments de les mesures de prevenció de la covid com la limitació de deu assistents o l’ús de mascareta i distància de seguretat. Posteriorment, s’ha informat al Departament d’Interior per si cal obrir un expedient sancionador als participants.