La cantant catalana d’Eurovisió agredida amb una arma de foc

Va ser un error de seguretat el que va provocar que la cantant s'estigués exposada davant del perill

Ja ha passat una setmana des que Chanel va aconseguir la millor posició d’Espanya a Eurovisió des del 1995. L’eufòria va ser màxima i després del festival són moltes les mostres d’afecte que han arribat a la cantant d’Olesa de Montserrat. Però sembla que no tothom va estar tan d’acord amb la seva representació al certamen musical. Segons apunta Socialité, un home hauria intentat agredir l’artista amb una arma de foc després de tornar de Torí.

La catalana admet que encara està assimilant tot el que li ha passat aquesta setmana. Les xarxes han desfermat la bogeria després d’assolir un merescudíssim tercer lloc a Eurovisió. Ara Chanel ha aconseguit consagrar-se com una de les artistes més estimades del moment. Després de tornar de Torí, Terrero aterrava a Madrid i tornava a pujar a l’escenari immediatament a un escenari. La representant de la delegació Espanyola va actuar diumenge passat a la Plaça Major de la capital amb motiu de la Fira de Sant Isidre.

Chanel va estar en perill durant aquesta actuació. La cantant, nascuda a l’Havana, va estar a punt de ser víctima d’una agressió després que un home es colés al camerino amb una pistola. Pel que sembla, va ser un error de seguretat el que va provocar que la cantant s’estigués exposada davant del perill.

Pel que sembla, la policia sí que va intervenir molt ràpid i això va ser el que va aconseguir que tot quedés en un ensurt. “Van arribar com a 20 efectius de policia i no va passar res, però vaig sentir dir que portava una pistola”, especificava el cantant Nacho Campillo al programa conduït per Nuria Marín, ja que ell era present als camerinos.

Finalment, tot va quedar en un ensurt. Encara que va ser un mal tràngol per a tot l’equip de Chanel, ella no es pot sentir més orgullosa de la feina feta a Torí, i es troba molt feliç. La cantant no ha fet cap referència al tema i actualment segueix amb els seus compromisos professionals.