Busquen una aeronau amb passatgers que ha desaparegut sense rastre

Els integrants de la tripulació son empresaris

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Un helicòpter amb set persones a bord, inclosos el pilot i els sis membres de la tripulació, ha desaparegut aquest dijous a la província de Lucca, a la regió italiana de la Toscana.
L’aeronau s’hauria enlairat a Capannori, a la província de Lucca i es dirigia a la zona de Treviso, en el nord-est del país. L’alarma de la desaparició l’ha donat la prefectura de Mòdena al voltant de les 16.00 hores (hora local). En aquests moments s’està buscant l’helicòpter en la cadena muntanyenca dels Apenins, a la frontera entre les províncies de Mòdena i Lucca.
L’àrea exacta de la desaparició és la de la cresta entre San Pellegrino in Alpe, Pievepelago, Piandelagotti, durant les hores de vol de l’helicòpter, una tempesta de vent, pluja i calamarsa ha caigut en aquesta zona, tal com ha recollit ‘La Repubblica’.
Els sis membres de la tripulació són empresaris estrangers del sector paperer i el pilot és un treballador de ‘Avio Helicopters’, empresa que té base en l’aeroport Arturo Ferrarin de Thiene (en Vicenza, a la regió del Vèneto, també en el nord-est italià) i lloga vehicles per a vols turístics i de negocis.