Ataquen a pedrades i ganivetades 2 menors d’edat

Es va produir una batussa amb armes blanques entre una dotzena de joves menors d'edat

Dos joves de 16 i 17 anys d’edat han estat detinguts per la Policia Nacional per atacar a pedrades i a ganivetades a altres dos menors d’edat en la nit del passat divendres a dissabte, 13 de maig, a La Pineda de San José, situat entre els districtes madrilenys de Carabanchel i Llatina.

Pel que sembla es va produir una batussa amb armes blanques entre una dotzena de joves menors d’edat en la qual un menor de 15 anys i nacionalitat espanyola va resultar ferit amb un tall de navalla al braç. Primer va ser atès per policies nacionals per a després ser traslladat a l’Hospital Clínic Sant Carles, on va ingressar en estat lleu.

Pel seu costat, un amic del ferit de 16 anys d’edat va patir una ferida al cap per un fort cop amb una pedra, sent traslladat a l’Hospital 12 d’Octubre, on va ingressar en estat lleu.

Agents de la Policia Nacional van obrir una recerca per a esclarir els fets , van aconseguir detenir dos nois de 16 i 17 anys d’edat com a culpables de l’agressió, encara que es continua buscant a la resta de participants de la baralla.

Encara s’investiga si l’agressió té relació amb un ajust de comptes entre bandes llatines juvenils violentes.