Apunyalen brutalment un jove enmig del carrer

L'agressor s'havia refugiat en un bloc d'habitatges

La Policia Nacional investiga la mort d’un jove de 22 anys que ha estat apunyalat la nit d’aquest dilluns en el portal d’un edifici del centre de Màlaga i els agents ja han detingut al presumpte autor, que s’havia refugiat en el mateix bloc de cases. El crim va ser comès al voltant de les 21.15 hores en el portal d’un bloc de cases en carrer Marín García i van ser diversos veïns els que van alertar després de creuar-se amb un home ensangonat, segons han informat a EFE fonts policials.

Agents de Policia Local i Nacional es van traslladar al lloc i facultatius sanitaris del 061 van intentar reanimar a la víctima, que va morir en el lloc dels fets per les ferides sofertes. El presumpte autor, de 32 anys, s’havia refugiat en un habitatge del mateix edifici, on els agents van derrocar la porta i el van arrestar i el van traslladar a dependències policials, on està pendent de la presa de declaració.

Policies del Grup d’Homicidis i Científica estan recaptant informació i petjades per a determinar les circumstàncies que envolten el succés així com mòbil del crim.