Alliberen una dona embarassada i maltractada gràcies a una nota que va tirar per la finestra

Agents de la Policia Nacional han alliberat una dona embarassada que es trobava retinguda i amenaçada per la seva parella al seu domicili del madrileny districte de Carabanchel.

NOTA D’AUXILI

Els fets van passar durant el matí d’aquest dijous després de rebre una trucada al 091 on un ciutadà alertava que havia vist una dona llançant una nota manuscrita per la finestra en la qual demanava auxili.

Quan van arribar al lloc els policies, sobre les 6:50 hores, van poder escoltar els crits de la víctima, i davant la negativa d’obrir la porta, van haver d’accedir per la força.

En aquesll moment el presumpte agressor va saltar per la finestra, sent interceptat al garatge de l’edifici després de colpejar i provocar lesions a diversos agents.

La dona, peruana de 44 anys, va manifestar que la seva parella la tenia tancada a l’habitatge amb clau i que li havia tret el telèfon mòbil, deixant-la incomunicada. A més, aquella nit l’havia agredit amb cops de peu i cops de puny fins i tot a la panxa i va tractar d’asfixiar-la diverses vegades.