Abusa sexualment d’una dona discapacitada a qui va llogar una habitació

Quan la dona es trobava al seu llit, l'agressor es va despullar i s'hi va introduir i li va començar a fer tocaments

La Policia Nacional va detenir dimarts passat un home, de 42 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una dona discapacitada a qui va llogar una habitació del seu habitatge, a Manacor.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, els fets van passar la mateixa nit que la víctima va llogar una de les habitacions de la casa on vivia el presumpte autor.

Aquella mateixa nit i quan la dona es trobava al seu llit, l’agressor s’hi va introduir començant a tocar-lo, cosa que va fer que la víctima li recriminés la seva actitud, accedint llavors l’agressor a marxar.

L’home va tornar poc més tard i en aquesta segona ocasió, en sentir-se novament rebutjat, va procedir a despullar-se posant-se damunt de la dona per intentar forçar-la sexualment, deposant la seva actitud, només quan aquesta va començar a cridar. En aquell moment l’home es va aixecar i va agafar la dona pels braços violentament, per a continuació llançar-la sobre el llit, dient-li que l’endemà havia de deixar la vivenda.

En tenir coneixement dels fets els agents van iniciar un operatiu policial per a la recerca i detenció del presumpte autor, donant-hi la mateixa tarda que es va tenir coneixement dels fets, procedint a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.