VÍDEO: 150 persones, al límit en un vol de Ryanair a 40 graus i sense aire

Calor extrema amb nens i dones embarassades

Segons ha pogut saber La Ciutat, l’aerolínia Ryanair reté més de 150 passatgers -entre els quals hi ha nens petits i dones embarassades- dins d’un avió amb destinació a Varsòvia a més de 40 graus i sense aire condicionat.

El vol, FR 6944 en un boeing 737 800, ha arribat a l’aeroport del Prat al voltant de les 18.44 hores (amb dues hores de retard) i, des de l’embarcament, hi ha hagut contínues queixes dels passatgers, que han hagut de patir temperatures extremes a dins de l’aparell.

L’embarcament s’ha prolongat més de vint minuts, amb la porta tancada i sense aire. Malgrat les queixes dels passatgers, la tripulació ha manifestat que era impossible encendre l’aire condicionat i el personal ha repartit ampolles d’aigua.

Una situació habitual

No obstant això, no és la primera vegada que la companyia irlandesa ha sotmès els seus passatgers a situacions d’aquest tipus. El passat 3 d’agost es va produir una situació similar en un vol Sevilla-Mallorca, amb més de 180 passatgers i una hora de retard.

En aquella ocasió, la companyia va haver d’evacuar una passatgera embarassada que va estar a punt de perdre el coneixement per les altes temperatures. Ryanair no va donar explicacions sobre el motiu de la manca d’aire condicionar.