Retiren del carrer un contenidor de residus de covid-19 de la Residència Passeig Prim

Havia generat queixes entre els veïns de la zona

La presència d’un contenidor al carrer Baldomer Galofre de Reus amb el cartell “Residus Covid-19” havia generat molta polèmica entre els veïns de la zona. Es tractava d’un contenidor on es dipositaven els equips de protecció individual que s’utilitzaven a la Residència Passeig Prim.

Aquesta pràctica es realitza en totes les residències de gent gran, però el contenidor es troba en algun lloc a l’interior del recinte i no al carrer, el que havia generat una gran polèmica. Les queixes, però, han provocat que el contenidor hagi estat retirat de la via pública, segons ha avançat Canal Reus.

Malgrat que l’acció de dipositar els EPIs en el contenidor estava ben realitzada, no es feia en el lloc correcte. Els treballadors només dipositaven els equips de protecció al vespre quan els serveis de neteja i desinfecció anaven a recollir els residus i desinfectar el contenidor, que durant tot el dia havia estat buit.

Tot i això, el cartell i la presència dels equips de desinfecció van alertar els veïns, que van queixar-se a l’Ajuntament de Reus. El consistori va intervenir i la Residència Passeig Prim, que fa poques setmanes va patir un brot de coronavirus, ha acabat retirant el contenidor i guardant els EPIs a l’interior del recinte.