Dijous, 16 de maig de 2024
És notícia

ERC aposta per la jornada laboral de 35 hores setmanals

Avatar photo
La jornada laboral de 35 hores, una mesura clau per Esquerra per assolir més eficiència en l’àmbit del treball

L’erradicació de la bretxa salarial per gènere i l’assoliment de la igualtat efectiva; la recuperació de l’autorització administrativa dels expedients de regulació; la transformació del model productiu i de consum, per adequar-los a principis i valors de sostenibilitat ecològica i social; amb control públic efectiu dels sectors estratègics i els serveis essencials. Aquestes són algunes de les fites que la formació republicana té com a horitzó amb relació al treball del nostre país.

En la manifestació central a Tarragona celebrada aquest 1 de maig al migdia a la ciutat, Raquel Sans ha explicat que algunes de les reivindicacions republicanes passen per “la jornada laboral de 35 hores perquè s’ha de treballar, sí, però s’ha de viure també. Revertir les retallades dels que es fan dir els millors, però van deixar els serveis públics sota mínims és un dels reptes que hem assolit des d’Esquerra”. És per això que ha assegurat que es continuarà treballant per un marc propi de relacions laborals, seguint reivindicant totes les competències necessàries per fer-lo realitat.

Aquest marc català de relacions laborals ha d’estar basat en la realitat econòmica i productiva del nostre país. En aquest sentit, tenir un estat propi esdevé l’eina imprescindible per construir una societat més justa i cohesionada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vilalta reivindica Esquerra com el partit que està al costat de la classe treballadora

Notícia següent

VÍDEO | Un home atraca i estrangula la caixera d’un supermercat

Notícies relacionades